Contacte Agentes
Sol·liciti informació al 93.100.34.94

Claus de l’éxit

img_claves_precios_competitivosPreus realment competitius

Les nostres ofertes són molt competitives avui i ho continuaran sent al renovar anualment les condicions, perquè et volem com a client avui i sempre.

img_claves_servicio_personalServei personalitzat

Cada client rebrà una atenció 100% personalitzada, un agent s’encarregarà de tramitar les teves sol.licituts i resoldre els teus dubtes via telefònica o/ i via e-mail. I si vols continuar estalviant només has de sol.licitar que et truquem, enviant un mail o un SMS et tornarem la trucada.

img_claves_facturas_transparentesFactures transparents

No tenim res que amagar. És per això que les nostres factures venen desglossades de tal manera que són fàcils d’entendre.

img_claves_sin_costesSense costos addicionals

Solament pagaràs el que consumeixis, més els termes obligatoris per llei: Potència, energia, lloguer de comptador, impost elèctric i IVA.

img_claves_sin_obligacionesSense obligació de permanència ni lligams

Preferim donar-te motius reals per a ser la teva energia, sense lligams, sense contractes abusius.

img_claves_envio_facturasEnviament de factures amb antelació al cobrament

És probable que la teva actual comercializadora carregui l’import de la teva factura en el teu compte i després te l’enviï. Nosaltres t’enviarem la factura per e-mail tres dies abans de realitzar el càrrec en el teu compte.

img_claves_optimizacionOptimització de potència

Amb la finalitat d’abaratir els costos a tots els nostres clients, enviem una anàlisi d’optimització de potència totalment gratuït.